Οι δαπάνες φορτίου έχουν ανεβά αισθητά φέτος

July 7, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι δαπάνες φορτίου έχουν ανεβά αισθητά φέτος

Αυτή τη στιγμή, ο μεγαλύτερος λιμένας στην Ευρώπη και Αμερική υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί συμφόρησης, και η συμφόρηση έχει διαδώσει από το λιμένα στην εσωτερική μεταφορά. Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 έχει αρχίσει ήδη. Η παρούσα κατάσταση της έλλειψης των εμπορευματοκιβωτίων, πέρα από την εναποθήκευση, πρακτική ντάμπινγκ των εμπορευματοκιβωτίων, των αλμάτων λιμένων, και των μανιωδών αυξήσεων στα ποσοστά φορτίου σε όλο τον κόσμο έχει συνεχιστεί, και δεν υπάρχει ακόμα κανένα προφανές σημάδι της ανακούφισης.

 

Για να υπολογίσουν έναν απλό απολογισμό, 300 εμπορευματοκιβώτια αναφέρονται στο Δολ ΗΠΑ 25,000/FEU, έτσι σημαίνει ότι εάν η υποχρέωση μεταφορών ολοκληρώνεται επιτυχώς, το συνολικό φορτίο θα φθάσει σε 7,5 εκατομμύρια Δολ ΗΠΑ.

 

Πρέπει να ξέρετε ότι τον Ιανουάριο φέτος, ένα 15χρονο σκάφος εμπορευματοκιβωτίων 2.800 ΣΕΕ πώλησε για αυτήν την τιμή.

 

Με άλλα λόγια, τα χρήματα φορτίου για 300 εμπορευματοκιβώτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσουν ένα σκάφος;

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι δαπάνες φορτίου έχουν ανεβά αισθητά φέτος  0

 

Ποιοι είναι οι παράγοντες που οδηγούν το κύμα στις τιμές ναυτιλίας;

 

1. Πίσω από το συνεχές κύμα στα ποσοστά ωκεάνιου φορτίου, σημαντικές οικονομίες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη προ:κύπτω από την επιδημία και η απαίτηση συνεχίζει να επισκευάζεται. Συγχρόνως, η σφαιρική ωκεάνια ικανότητα ναυτιλίας είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό.

 

2. Η σφαιρική ικανότητα ναυτιλίας είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό, λόγω των στέλνοντας σκαφών είναι ήδη στη πλήρη απόδοση, συγχρόνως, νέα σκάφη προστίθεται και η ικανότητα είναι σοβαρά ανεπαρκής.

 

3. Η εμφάνιση των «ελλείψεων εργασίας» σε πολλούς λιμένες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, και οι επαναλαμβανόμενες επιδημίες που έχουν οδηγήσει στις σημαντικές μειώσεις του αριθμού ναυτικών έχουν συρει περαιτέρω κάτω από απελευθέρωση της σφαιρικής ικανότητας ναυτιλίας και των ωθημένων επάνω ποσοστών φορτίου.

 

Με το πετώντας στα ύψη ποσοστό φορτίου, πολλοί άνθρωποι στη βιομηχανία αστειεύτηκαν ότι η ναυτιλία ενός φορτίου είναι τώρα ακριβώς όπως το πέρασμα της ληστείας:

 

Κανένα διάστημα ναυτιλίας όταν είναι στο απόθεμα!

 

Δεν υπάρχει καμία τιμή όταν υπάρχει ένα διάστημα ναυτιλίας!

 

Όταν υπάρχει μια τιμή και ένα διάστημα, δεν θα υπάρξει κανένα εμπορευματοκιβώτιο πάλι!

 

Ειδοποιήθηκε για μια προσωρινή αύξηση τιμών πάλι!

 

Υποκείμενος σε ντάμπινγκ από τον πλοιοκτήτη! Το διάστημα ναυτιλίας λήφθηκε πίσω από τον πλοιοκτήτη!

 

Όταν το πρόβλημα λύνεται, τη μετατόπιση θα καθυστερήσουν πάλι! Το σκάφος μπορεί να είχαν καθυστερήσει για να πιέσει το λιμένα.

 

Θα επιθυμούσα να υπενθυμίσω σε σας ότι η αύξηση τιμών στη μέγιστη εποχή τον Ιούλιο έρχεται. Οι αγαπητοί φίλοι, τακτοποιούν τις αποστολές εύλογα και έχουν τις προσδοκίες και τις προετοιμασίες για τα επόμενα φαινόμενα. Εάν χρειάζεστε οποιοδήποτε προϊόν οπτικών ινών, όπως το βιομηχανικό διακόπτη δικτύων, διακόπτης δικτύων σημείου εισόδου, ο μετατροπέας μέσων ινών ect, παρακαλώ έρχεται σε επαφή με OLYCOM οποτεδήποτε.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Sales
Τηλ.: : 86-755-26611509
Φαξ : 86-755-83129773
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)