Τι είναι τύποι μετατροπέων μέσων;

October 14, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι τύποι μετατροπέων μέσων;

Τι είναι ένας μετατροπέας μέσων;

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι τύποι μετατροπέων μέσων;  0

Ο μετατροπέας μέσων είναι ένα σχέδιο μετάδοσης οπτικής ίνας να υπερνικηθεί η σύντομη απόσταση μετάδοσης του καλωδίου δικτύων.

Μετατρέπει τα σήματα δικτύων στα σήματα οπτικών ινών για τη μεγάλης απόστασης μετάδοση πέρα από τις single-mode ή πολλαπλού τρόπου ίνες.

 

Τι είναι οφέλη του μετατροπέα Ethernet ινών;

 

 

Τι είναι τύποι μετατροπέων μέσων;

 

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι ταξινόμησης όπως οι λειτουργίες, η ταχύτητα, ο βαθμός κ.λπ. IP, βλέπουν κατωτέρω,

 

Λειτουργία

  1. Ίνα στην ίνα μετατροπέας μέσων
  2. Χαλκός στο μετατροπέα μέσων ινών
  3. Μετατροπέας μέσων Unmanaged
  4. Διοικούμενος μετατροπέας μέσων

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις στα διαφορετικά συστήματα δικτύων οπτικής ίνας, υπάρχουν γενικά δύο λύσεις: ίνα--ίνα και ίνα--δίκτυο. Σε μερικά υψηλό σημείο και σύνθετα προγράμματα, ο διοικούμενος μετατροπέας μέσων θα εμφανιστεί να αντιμετωπίζει καλύτερα τις απαιτήσεις σύνδεσης των συσκευών ανερχόμενων ζεύξεων και κατιουσών συνδέσεων.

 

Ταχύτητα

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι τύποι μετατροπέων μέσων;  1

Σε ένα μεγάλης κλίμακας πρόγραμμα δικτύων, οι απαιτήσεις πολυ-ποσοστού των διαφορετικών κόμβων είναι προφανείς, ειδικά όταν τη συνάθροιση των αποσυντεθειμένων μικρών προγραμμάτων δικτύων, οι απαιτήσεις ποσοστού είναι υψηλότερες.

Παραδείγματος χάριν, ένα δίκτυο 100M μπορεί γενικά να συνδεθεί με έναν συνήθως χρησιμοποιημένο δρομολογητή ή τη κάμερα IP, οι οποίοι ανήκουν στο ποσοστό τελικής χρήσης.

Αλλά στο στρώμα πρόσβασης, ειδικά όταν συνδέω το δωμάτιο εξοπλισμού με έναν μεγάλης κλίμακας μεγάλο διακόπτη, το ποσοστό 10G είναι ένας μούστος.

 

Βαθμός IP

 

 

Ο βιομηχανικός μετατροπέας μέσων αποτελείται γενικά από τα κοχύλια μετάλλων IP40 με τα ενσωματωμένα τσιπ βιομηχανικός-βαθμού, τα οποία μπορούν αποτελεσματικά να αντισταθούν στα σκληρά περιβάλλοντα όπως η υψηλής θερμοκρασίας, και χαμηλής θερμοκρασία υγρασίας.

Εάν είστε ρωσικός πελάτης και πρέπει να στείλετε στο σήμα δρομολογητών από το δωμάτιό σας σε ένα γραφείο 10 χιλιόμετρα μακριά, ένας τραχύς μετατροπέας μέσων Ethernet ινών είναι μια καλή επιλογή.

1, καλώδιο δικτύων χρήσης cat5/5e/6 για να συνδέσει το δρομολογητή και τη διεπαφή δικτύων του μετατροπέα μέσων

2, βάζουν το βιομηχανικό μετατροπέα ινών στο υπαίθριο κιβώτιο διανομής συγχρόνως

3, συνδέουν τη single-mode ίνα για να πραγματοποιήσουν τη μεγάλης απόστασης μετάδοση δικτύων οπτικής ίνας.

 

Ο οπτικός μετατροπέας εμπορικού βαθμού είναι κυρίως για την καθημερινή χρήση, γενικά σε ένα κανονικό δωμάτιο.

Εάν είστε ο ιδιοκτήτης ενός ψιλικατζίδικου και θέλετε να εγκαταστήσετε μια κάμερα για τον έλεγχο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κανονική αλλαγή σημείου εισόδου για να συνδέσετε τη κάμερα σημείου εισόδου IP και να συνδέσετε το λιμένα Ethernet στο τέλος δεκτών με ένα προσωπικό PC για να επιτύχετε το σε πραγματικό χρόνο έλεγχο.

 

Συμπερασματικά

 

Η επιλογή του σωστού μετατροπέα μέσων φαίνεται κάπως περίπλοκη, Olycom μπορεί να σας βοηθήσει να οριστικοποιήσετε μια καλή λύση βασισμένη στις ανάγκες σας, αναρωτηθείτε πάντα αυτές τις ερωτήσεις

Είστε ευπρόσδεκτοι να μας έρθετε σε επαφή με για να κάνετε την καλύτερη επιλογή για σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Sales
Τηλ.: : 86-755-26611509
Φαξ : 86-755-83129773
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)