aboutus

Εταιρικό Προφίλ

CWho είμαστε

 

Είμαστε Co. τεχνολογίας Shenzhen OLYCOM, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2003 ως κατασκευαστής του εξοπλισμού μετάδοσης οπτικών ινών.

 

Τι κάνουμε

 

Εμείς κατασκευάζουμε και οι συσκευές συνδετικότητας οπτικών ινών αγοράς.

Παρέχουμε τις λύσεις και τις υπηρεσίες του findustrial διακόπτη ινών, ίνα στη μετατροπή μέσων χαλκού, τη δικτύωση Ethernet, και την τηλεοπτική επιτήρηση CCTV.

Εξυπηρετούμε με τον ακριβώς κατασκευασμένο εξοπλισμό και την επαγγελματική αφιερωμένη προσοχή εάν είστε στην επιχείρηση των τηλεπικοινωνιών ή του CCTV, της επαναπώλησης ή της εργολαβίας προγράμματος.

 

Όπου φθάνουμε

 

Ενώ η προηγμένη τεχνολογία μετάδοσης οπτικών ινών σπάζει τα όρια και παίρνει το δίκτυο, τα ψηφιακά και αναλογικά σήματα που συνδέονται πάνω από 120 χιλιόμετρα, αυτό μας συνδέουν επίσης με περισσότερες από 120 χώρες.

 

Πώς αυξανόμαστε

 

Δημιουργούμε την αρμονική, κερδοφόρα αύξηση με

 

Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία

●Καλά ενορχηστρωμένες ομάδες

●Πάντα καινοτομημένη τεχνολογία

●Επέκταση των ικανοτήτων πωλήσεων

●Το αυστηρά ελεγχόμενο κόστος και η ποιότητα

 

Η αποστολή μας

 

Για να συνδέσουν τους ανθρώπους γρηγορότερους και ασφαλέστερους πέρα από τη μεγαλύτερη απόσταση μέσω Ethernet και των οπτικών ινών.

Εδώ είναι οι αρχές για το πώς ζούμε ότι κάθε μέρα:

Ιστορία

2021

Προωθημένος βιομηχανικός διακόπτης ινών παράκαμψης που μπορεί να προστατεύσει τη συσκευή οπτικών ινών και να εξασφαλίσει το σταύλο εργασίας συστημάτων.

2019

Το προωθημένο βιομηχανικό σημείο εισόδου διαχειρίστηκε το διακόπτη που το σημείο εισόδου μπορεί να είναι 90W για κάθε λιμένα. Το προϊόν πωλείται ευρέως στις υπερπόντιες αγορές.

2017

Βιομηχανική σειρά μετατροπέων Ethernet μέσω της επιθεώρησης Υπουργείου επικοινωνιών στις 13 Ιανουαρίου.

2016

Το προωθημένο βιομηχανικό δίκτυο Ethernet διαχειρίστηκε το διακόπτη και περνά το CE, το RoHs, και τις πιστοποιήσεις βαθμού προστασίας IP40.

2015

Αναπτυγμένα οπτικά προϊόντα HD, συμπεριλαμβανομένου του ομοαξονικού οπτικού μετατροπέα HD, HDMI/DVI/SDI/οπτικός μετατροπέας VGA HD.

2014

Εισαχθε'ντα προϊόντα Ethernet βιομηχανικός-βαθμού, συμπεριλαμβανομένων των πομποδεκτών βιομηχανικός-βαθμού, οπτικοί διακόπτες βιομηχανικός-βαθμού, βιομηχανικοί διακόπτες ινών σημείου εισόδου. Κέρδισε το εθνικό επιχειρηματικό πιστοποιητικό υψηλής τεχνολογίας στις 22 Ιουλίου

2013

προωθημένα σημείου εισόδου προϊόντων και HD προϊόντα επιτήρησης δικτύων τηλεοπτικά, συμπεριλαμβανομένου του μετατροπέα μέσων σημείου εισόδου, διακόπτες ινών σημείου εισόδου. Το προϊόν πέρασε την πιστοποίηση CE στις 8 Ιανουαρίου Πρόσβαση στον εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών στην άδεια δικτύων στις 28 Ιανουαρίου Πέρασε τη διοικητική πιστοποίηση εξασφάλισης ποιότητας ISO9001 στις 11 Μαρτίου.

2012

Κέρδισε τις κινεζικές κατασκευαστικές επικυρωμένες δίκτυο επιχειρήσεις Τηλεοπτικός οπτικός μετατροπέας μέσω της επιθεώρησης Υπουργείου επικοινωνιών στις 28 Ιουνίου Τηλεοπτικός οπτικός μετατροπέας μέσω του Υπουργείου επιθεώρησης δημόσια ασφαλείας στις 15 Αυγούστου Ο μετατροπέας μέσων ινών είναι CE επικυρωμένο στις 27 Σεπτεμβρίου Οι πομποδέκτες οπτικών ινών πέρασαν το Υπουργείο δοκιμής δικτύων βιομηχανίας πληροφόρησης στις 28 Νοεμβρίου.

2010

Τηλεοπτικός οπτικός μέσω της πιστοποίησης ROSH στις 17 Ιουνίου Καταχωρημένο εμπορικό σήμα εμπορικών σημάτων OLYCOM στις 21 Δεκεμβρίου.

2009

Κέρδισε το Shaanxi που η επαρχιακή ένωση βιομηχανίας προϊόντων ασφάλειας απένειμε τη «ασφαλή συνιστώμενη προϊόντα επιχείρηση ασφάλειας πόλεων».

2008

Οι πομποδέκτες οπτικών ινών πιστοποιούνται από ROSH στις 28 Νοεμβρίου.

2007

Ο ήχος Lanched, το τηλέφωνο, τα στοιχεία, οι μετατροπείς, και άλλοι για πολλές χρήσεις τηλεοπτικοί οπτικοί μετατροπείς, και παίρνουν την πιστοποίηση CE.

2005

Η Co. τεχνολογίας Shenzhen OLYCOM, ΕΠΕ καθιερώθηκε, έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις του τηλεοπτικού οπτικού μετατροπέα PDH, διαλυτικό χρώματος δικτύων, μετατροπέας πρωτοκόλλου, διαποδιαμορφωτής ινών, πομποδέκτες οπτικών ινών, οπτικά παθητικά προϊόντα.

 

Υπηρεσία

Όροι

 

Στηριχτήκαμε τη φήμη μας στην ποιότητα, προϊόν απόδοσης και στεκόμαστε πίσω από την. Εάν δοκιμάσετε μια ατέλεια κατασκευής στα υλικά ή η εργασία Olycom επιτρέπει τους μετατροπείς μέσων σας, οπτικοί τηλεοπτικοί μετατροπείς, και διακόπτες ινών για ένα έτος από την ημερομηνία της αγοράς του προϊόντος, και θα επισκευάσουμε ή θα αντικαταστήσουμε το προϊόν στην πραγματική ζωή. Το Olycom έχει τη μόνη διακριτικότητα για να καθορίσει τις ατέλειες του κατασκευαστή. Τα παθητικά εξαρτήματα ινών συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου ινών, των σκοινιών μπαλωμάτων, των προσαρμοστών ινών και των εξασθενητών δεν καλύπτονται από την πολιτική εξουσιοδότησης ενός έτους

 

Περίοδοι εξουσιοδότησης

 

 

Κατηγορία προϊόντων

 

Περίοδος εξουσιοδότησης
Μετατροπείς μέσων ινών 1 έτος
Οπτικοί τηλεοπτικοί μετατροπείς 1 έτος
Διακόπτες ινών 1 έτος
Διαλυτικό χρώματος Ethernet 1 έτος
Διαποδιαμορφωτής ινών 1 έτος
Πολυδιαυλωτές PDH 1 έτος
Βιομηχανικός διακόπτης 3 έτη

 

Ο πελάτης είναι αρμόδιος για την παράδοση του ελαττωματικού προϊόντος στην οριζόμενη διεύθυνση RMA για την επισκευή ή την αντικατάσταση. Το Olycom θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει ένα προϊόν που βρέθηκε για να είναι ελαττωματικό από Olycom κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης κατά την κρίση του. Η μόνη ευθύνη Olycom κάτω από αυτήν την εξουσιοδότηση θα περιοριστεί στην επισκευή αυτού του προϊόντος, ή την αντικατάσταση επ' αυτού, κατά τη μόνη κρίση Olycom

Όλα τα στοιχεία RMA που στέλνονται σε Olycom πρέπει να είναι φορτίο προπληρωμένο.

Τα επισκευασμένα προϊόντα θα επιστρέφονταν μέσα σε 1 μήνα μετά από να λάβουν τα επιστροφής υλικά. Η δαπάνη φορτίου πρέπει να πληρωθεί από τον αποστολέα

Οποιαδήποτε στοιχεία RMA που στέλνονται σε Olycom που είναι από την εξουσιοδότηση δεν θα επιστραφούν στον πελάτη σε καμία περίπτωση.

 

Περιορισμός της εξουσιοδότησης

 

Οι εξουσιοδοτήσεις προϊόντων παραμένουν ότι έγκυρος παρείχε το προϊόν ήταν κατάλληλα εγκατεστημένο και χρησιμοποιημένο. Οι ατέλειες, οι δυσλειτουργίες, ή οι αποτυχίες του προϊόντος που προκαλείται από τη ζημία ως αποτέλεσμα των πράξεων ανώτερης βίας (όπως οι πλημμύρες, η πυρκαγιά, κ.λπ.), των περιβαλλοντικών και ατμοσφαιρικών διαταραχών, άλλες εξωτερικές δυνάμεις όπως οι διαταραχές ηλεκτροφόρων καλωδίων, δυσλειτουργία οικοδεσποτών υπολογιστών, που συνδέουν τον πίνακα μέσα κάτω από τη δύναμη, ή την ανακριβή τηλεγράφηση, και τη ζημία που προκαλείται από την κακή χρήση, την κατάχρηση, και την αναρμόδια αλλαγή ή την επισκευή, δεν επιτρέπονται. Ένα προϊόν δεν θα επιτραπεί στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 

Το προϊόν έχει βρεθεί για να είναι ελαττωματικό αφότου έχει λήξει η περίοδος εξουσιοδότησης.

●Το προϊόν έχει υποβληθεί στην κακή χρήση, την κατάχρηση, ή την αναρμόδια επισκευή, είτε τυχαία είτε άλλη αιτία. Τέτοιοι όροι θα καθοριστούν από Olycom κατά τη μόνη και αδέσμευτη κρίση του.

●Η εξουσιοδότηση για τα προσαρμοσμένα και προϊόντα ODM καθορίζεται από τη σύμβαση, και αποκλείεται από αυτήν την πολιτική.

●Το προϊόν είναι ένα εξάρτημα που δεν φέρνει το εμπορικό σήμα Olycom. Σε αυτήν την περίπτωση, οι εξουσιοδοτήσεις περιορίζονται στην εξουσιοδότηση που παρέχεται από τον αρχικό κατασκευαστή του εξαρτήματος. Τα παραδείγματα τέτοιων andaccessories προϊόντων είναι προσαρμοστές και καλώδια δύναμης.

●Το προϊόν έχει ενημερωθεί, έχει επαναλήφθουν, ή έχει εξεταστεί εσφαλμένα από τον πελάτη, ή από έναν τρίτο κατά παράκληση του πελάτη.

●Το προϊόν βλάπτεται πέρα από την επισκευή λόγω των φυσικών καταστροφών, όπως από την αστραπή, πλημμύρα, σεισμός, et

Η ομάδα μας

Οι υπάλληλοί μας

 

Είμαστε νέοι και δυναμικοί παίκτες ομάδων. Εργαζόμαστε, φροντίζουμε, και μοιραζόμαστε.

 

Shenzhen Olycom Technology Co., Ltd.

Shenzhen Olycom Technology Co., Ltd.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Sales
Τηλ.: : 86-755-26611509
Φαξ : 86-755-83129773
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)